FORÆLDRERUM

Familierådgivning

Familierådgivning

Gennem familierådgivning kan jeg bidrage til, at du kommer til at stå stærkere i dit forældreskab – vi arbejder med at finde ressourcerne frem og jeg hjælper til større selvrefleksion. Jeg arbejder oplevelsesorienteret, så der vil altid blive taget udgangspunkt i dine oplevelser og hvordan du har det. Jeg integrerer altid kroppen i det jeg gør. Jeg trækker på både teori og praksis, og arbejder ud fra en anerkendende tilgang. Jeg har stor erfaring med at hjælpe familier gennem udfordringer og skabe større trivsel. 

Familie- og Psykoterapi

Jeg tilbyder individuel- og parterapi. Jeg er under uddannelse og du kan komme til som træningsklient. 1 session på 60 min koster kun 500 kr.

Jeg arbejder ud fra overbevisningen om, at kontakt og relationer er vigtige. Har du en god kontakt til dig selv, vil du opleve at stå stærkere i dig selv og du vil have lettere ved at forbinde dig til andre. Det vil have positiv indvirken på hvor tryg du er i verden og hvordan din trivsel er.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret, vi tager udgangspunkt i det du oplever, føler og tænker.

Vi arbejder med det du syntes er svært og vi vil sammen kaste lys på og udforske lige præcis det. Det gør vi bla med langsommelighed og ro så også kroppen kommer med.

Familiesamtaler

Har din familie det svært.

Oplever I sygdom, dødsfald eller andre kriser i familien kan familiesamtaler være vejen igennem.

En enkelt samtale med hele familien kan være en stor lettelse for både voksne og børn. Snakken glider lettere når der er en der hjælper samtalen på vej. Målet med familiesamtaler er, at få talt om de ting der er svære.

Når børn oplever noget voldsomt og der ikke er nogen der taler med det efterfølgende, så kan barnet begynde at lave sin egen historie og det kan gøre barnet bange, bekymret eller barnet lukker ned for følelserne.

Ved familiesamtaler taler jeg med forældrene først. I samtalen med forældrene taler vi om det der sker i familien og jeg vil fortælle hvad barnets perspektiv og behov for at opleve troværdighed fra de voksnes side. Derefter er der en samtale med hele familie. I den samtale hjælper jeg forældrene med at tale med deres børn om det der er sket.

Jeg skaber et trygt rum, hvor alle kan åbne op og dele deres tanker og følelser. Sammen finder vi løsninger og styrker familiens sammenhold. Det kan være en udfordring at tackle kriser i familien, men med min hjælp kan I komme igennem det på en konstruktiv måde. Kontakt mig for at høre mere om familiesamtaler og hvordan jeg kan hjælpe jer.

Ingen skal stå alene

Priser på familierådgivning

Familierådgivning
Familierådgivning (60 min)                                        650 kr. 

Familierådgivning (90 min)                                        850 kr.

Familie- og psykoterapi 
Individuel terapi (60 min)                                          500 kr.*

Parterapi (60 min)                                                      500 kr. *

Familiesamtale
Familiesamtale (60 min)                                          1.000 kr.

*prisen er reduceret da jeg er under uddannelse

Samtalerne tilbydes fra mit lokale i Jystrup, kun 100 m fra busstop og med gode parkeringsmuligheder.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening – har tavshedspligt og arbejder under deres etiske regler. Og jeg deltager kontinuerligt i supervision.

Du er ofte bekymret for din unge. Du skal altid stå klar med hjælp og støtte. Det er hårdt hele tiden at være i alarmberedskab, og det stresser. Du kan måske ikke få den unge til at ændre adfærd, men du kan arbejde med, hvordan du bedre kan være i situationen. Det hjælper jeg dig med gennem et trygt og tillidsfuldt samarbejde.

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?