Trist pige

Om Maja

”Du er fucking nederen, mor!”

Sådan sagde min søn en sen nat, hvor jeg hentede ham på politistationen. Det blev starten på en lang periode, hvor jeg som forælder blev udfordret. Det var hårdt, jeg følte mig magtesløs og mest af alt utrolig alene. Følelsen af at være alene har jeg senere lært, at jeg kunne have været foruden. Der er nemlig mange derude, der oplever at have uoverskuelige udfordringer med deres unge. Desværre taler vi alt for lidt om det.

Jeg er uddannet coach og har startet Forældrerum, da jeg ønsker at skabe et sted, hvor du som forælder, kan blive mødt og anerkendt.

Det er også dit liv

Jeg kan hjælpe dig!

Gennem coaching kan jeg bidrage til, at du arbejder med det, der er vigtigt for dig, og jeg hjælper dig til at komme stærkere videre. Jeg er meget optaget af begrebet egen tilstand. Som forældre til en ung med udfordringer fylder bekymringer og magtesløshed utrolig meget, og dermed kan det blive den unge, der bestemmer din egen tilstand. Når du lærer at arbejde med din egen tilstand, vil du blive opmærksom på, hvilken egen tilstand du er i, og hvordan du kan ændre denne.

Det er også dit liv.

Uddannelse:

 

  • Studerer til Familie-og Psykoterapeut på Blackbird Institute.
  • Certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning
  • Ergoterapeut
  • Mor til 2 drenge på 20 og 22 år

Forældrerums værdier er åbenhed, empati, anerkendelse og styrke. Værdierne udtrykker det, Forældrerum står for og måden, jeg arbejder på. Altid med hjertet først.”

Kontakt mig for en snak...