Om Maja

Ingen skal stå alene 

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet i både kommunalt og privat regi. Nu arbejder jeg med familierådgivning og Familie- og psykoterapi med fokus på forældreskabet. Jeg er mor til 2 drenge og har prøvet mange ting i mit forældreskab. Hvilket specielt har givet mig en opmærksomhed på at det hjælper at række ud og få hjælp. Ingen skal stå alene. Jeg arbejder i min praksis i Jystrup.

Gennem familierådgivning kan jeg bidrage til, at du kommer til at stå stærkere i dit forældreskab – vi arbejder med at finde ressourcerne frem og jeg hjælper til større selvrefleksion. Jeg arbejder oplevelsesorienteret, så der vil altid blive taget udgangspunkt i dine oplevelser og hvordan du har det. Jeg integrerer altid kroppen i det jeg gør.

Som noget ekstra tilbyder jeg også Familie- og psykoterapi. Jeg er under uddannelse og du kan komme til som træningsklient. 1 session på 60 min koster kun 500 kr.

hvem er jeg - Hvem er jeg? - Maja Jager - Maja sofa 2

Uddannelse:

  • Familierådgiver fra Blackbird Institute 
  • Studerer til Familie-og Psykoterapeut på Blackbird Institute
  • Certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning
  • Ergoterapeut
  • Mor til 2 drenge

Forældrerums værdier er åbenhed, empati, anerkendelse og styrke. Værdierne udtrykker det, Forældrerum står for og måden, jeg arbejder på. Altid med hjertet først.”

”Du er fucking nederen, mor!”

Sådan sagde min søn en sen nat, hvor jeg hentede ham på politistationen. Det blev starten på en lang periode, hvor jeg som forælder blev udfordret. Det var hårdt, jeg følte mig magtesløs og mest af alt utrolig alene. Følelsen af at være alene har jeg senere lært, at jeg kunne have været foruden. Der er nemlig mange derude, der oplever at have uoverskuelige udfordringer med deres unge. Desværre taler vi alt for lidt om det.

Jeg er uddannet familierådgiver og har startet Forældrerum, da jeg ønsker at skabe et sted, hvor du som forælder, kan blive mødt og anerkendt.

hvem er jeg - Hvem er jeg? - Maja Jager - water 1761027 1280

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?