Hvad kan jeg hjælpe med?

Der kan være mange tanker og overvejelser før mine klienter vælger at kontakte mig for en samtale.

Er terapi noget for mig? Hvordan kan det hjælpe at tale om tingene? Skal jeg vide på forhånd hvad jeg vil tale om? Hvad kan en psykoterapeut? Hvad er egentlig forventninger til mig som klient?

Jeg forstår at det kan være en overvindelse at tage skridtet både fordi det kan virke lidt skræmmende at skulle tale om meget personlige emner til en fuldstændig fremmed. Og når man måske ikke har prøvet det før, så kan man have mange tanker om hvordan det komme til at foregå.

Nogle gange er det et stort skridt at erkende, at man har brug for professionel støtte til at håndtere livets udfordringer. Tanker omkring skam og frygt for stigmatisering kan være faktorer, der holder dig tilbage fra at søge hjælp. Men når du endelig tager det første skridt og kontakter en psykoterapeut, åbnes døren til en mulighed for forandring og vækst. Det er et modigt valg, der viser en vilje til at investere i dit eget velbefindende og arbejde hen imod en bedre fremtid. Det er ikke nemt, men modigt og jeg vil hjælpe dig hele vejen gennem samtaleterapi.

Når du kommer i min praksis vil du komme med det du syntes der er svært og du behøver ikke at vide alle detaljerne til en start. Jeg vil hjælpe dig i din proces. Der er mange der syntes at det kan være svært at tale om følelser eller mærke efter hvordan man har det. 

Når du kommer i min psykoterapeut praksis vil du opleve, at du mødes med en varm og imødekommende atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og accepteret. Her er et rum hvor du kan udforske dine tanker, følelser og oplevelser uden frygt for fordømmelse eller vurdering. Jeg tror på at skabe en tryg og tillidsfuld relation, hvor du kan føle dig hørt og forstået.

Du vil også opleve, at terapien tilpasses dine individuelle behov og mål. Vi arbejder sammen for at identificere og udforske de udfordringer, du står over for, og udvikle konkrete strategier til at håndtere dem. Jeg trækker på forskellige terapeutiske tilgange og teknikker for at skræddersy vores arbejde efter dine unikke behov.

I min praksis er du ikke bare en klient, men en aktiv deltager i din egen helingsproces. Vi udforsker sammen dine styrker og ressourcer, så du kan opnå større selvindsigt og mestre de udfordringer, du står over for. Gennem denne proces kan du opnå dybere forståelse af dig selv og dine relationer samt skabe positive forandringer i dit liv.

Hvordan hjælper jeg dig bedst til at tage skridtet og komme i gang med samtaleterapi? Når du skal vælge den rigtige terapeut til at hjælpe dig, er kemien vigtig og derfor er du altid velkommen til at ringe til mig og få en snak. Eller du kan sende en mail og tjek gerne op på min hjemmeside.

Jeg kan hjælpe dig gennem individuel terapi. Eller hvis det er svært i parforholdet, kan jeg hjælpe gennem parterapi. Og min praksis ligger tæt på Ringsted og Roskilde.

Terapi er en spændende måde at blive klogere på dig selv. Og jeg tror på dig.

Kontakt mig